Diensten

arrow down

Maatwerk

Service

Genmab Utrecht arrow right

Voor een biotechnologisch bedrijf in Utrecht heeft Carnot diverse koel- en vriestechniek mogen leveren in de vorm van koel- en vriescellen, -80 kasten en een koelwand. Uiteraard volledig redundant uitgevoerd en qua uitstraling mooi passend in dit nieuw gebouwde pand.

Erasmus MC Koel- en vriescellen arrow right

Het bouwen van 29 energiezuinige koel- en vriescellen in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De installaties bestaan uit Copeland scroll compressoren en Guntner verdampers welke EC ventilatoren bezitten. De condensors worden door middel van vrijekoeling gekoeld. De aggregaten zijn op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Erasmus MC MRI Koeling arrow right

Carnot heeft voor een nieuwbouw gedeelte in het Erasmus MC 24 stuks MRI koelingen mogen leveren. Deze warmtepompen zorgen ervoor dat de de technische ruimten en de crykoeler van de MRI op zeer nauwkeurige wijze gekoeld wordt. Carnot heeft speciaal voor het Erasmus MC deze installatie ontwikkeld.

Wageningen Universiteit Research arrow right

Carnot BV heeft een vriesveem gebouw welke 90 stuks -80 ºC vriezers heeft vervangen. Dit heeft een grote energiebesparing opgeleverd. De ruimte van het vriesveem wordt geklimatiseerd waardoor er vrijwel geen ijsafzetting meer plaats vindt. Het systeem is in september 2013 in gebruik genomen. Lees hier meer over Ultra Low.